1. Informații despre site

1.1. Portalul Web http://www.gluechim.ro reprezinta un portal proprietate privata, numit pe parcursul acestor termeni și condiții http://www.gluechim.ro.

1.2. Portalul Web http://www.gluechim.ro va putea fi accesat la nivel internațional, fără a fi permise discriminările de orice natură.

 1. Proprietatea Intelectuala

2.1 Conținutul și design-ul paginii web, inclusiv design-ul și experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul său, constituie proprietate personală și sunt protejate prin legislația aflată în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. În cazul informațiilor și conținutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site, dreptul de autor și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat acea informație. În cazul conținutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor încheiate, acestea sunt identificate prin menționarea numelui partenerului lângă textul sau imaginea respectivă.

2.2 Puteți utiliza conținutul http://www.gluechim.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea http://www.gluechim.ro.

 1. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al http://www.gluechim.ro asupra conținutului;
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea în orice mod sau formă, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
 3. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației, dacă scopul acestei activități este unul comercial.

2.3. Este interzisă orice utilizare a conținutului http://www.gluechim.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@gluechim.ro

2.4. în condițiile în care considerați ca un anumit conținut aflat pe siteul http://www.gluechim.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat sa trimiteți un email la secretariat@gluechim.ro cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor http://www.gluechim.ro sa actioneze în conformitate cu dispozițiile legale.

2.5. Din cauza numărului mare de fișiere gazduite, este imposibil sa facem o evaluare individuala și obiectiva a fiecarui conținut postat de utilizatorii inregistrati, deși depunem toate diligentele pentru identificarea și ștergerea conținutului ce ar incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane. În aceste condiții va rugam sa ne trimiteți un email la adresa: secretariat@gluechim.ro cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor http://www.gluechim.ro sa actioneze în conformitate cu dispozițiile legale.

 

 1. Suspendarea accesului

http://www.gluechim.ro poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la conținutul paginii web sau la o parte a acestui conținut.

 

 1. Schimbări ale paginii web

http://www.gluechim.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului sau. De asemenea, http://www.gluechim.ro își rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.

 

 1. Viața privată

5.1. Informații generale

http://www.gluechim.ro respecta viața dvs. privată și datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi în momentul accesarii acestei pagini web. Aceste informații au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informație identificabilă personal este colectată de la dvs., cum și unde am putea folosi aceasta informație, cum înțelegem noi să protejăm informația colectată de la dvs., cine are acces la informația colectată de la dvs. și cum pot fi corectate în timp inadvertentele din informația preluată.

5.2. Cum protejăm informațiile colectate de la dvs.

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanță vitală pentru noi. http://www.gluechim.ro nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dvs. expres și prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terte rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

În momentul în care noi primim informațiile transmise de dvs. vă garantăm ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse prin legislația aflată în vigoare.

5.3. Cine are acces la informațiile colectate de la dvs.

http://www.gluechim.ro nu va dezvălui nici un fel de informație identificabilă personal despre utilizatorii sai către terte parti fără a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor în aceasta privinta.

În același timp însă, http://www.gluechim.ro poate dezvălui informații identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor și intereselor http://www.gluechim.ro.

În concluzie, atunci când accesați pagina web și sunteți rugat sa ne dezvaluiti informații despre dvs., veți dezvălui aceste informații doar site-ului http://www.gluechim.ro, cu excepția cazului cand serviciul sau informația respectivă este oferită în parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat în parteneriat cu un alt site, veți fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informațiilor dvs. personale cu siteul sau serviciul copartener. Dacă nu doriți ca aceste date ale dvs. sa fie partajate, puteti proceda în consecință prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

Dacă alegeți  sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca furnizorii serviciului în parteneriat pot avea practici separate de confidențialitate și de colectare a datelor. http://www.gluechim.ro nu are nici un fel de control și nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

 

 1. Publicitatea și conținutul furnizat de alte părți

Anumite parti ale conținutului publicat pe http://www.gluechim.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care http://www.gluechim.ro are relații contractuale în acest sens. De asemenea, în interiorul conținutului paginii web pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terte persoane. http://www.gluechim.ro nu este responsabil în nici o masura asupra conținutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, http://www.gluechim.ro nu este responsabil de conținutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

 

 1. Conținutul furnizat de Autori Specialiști

Pentru completarea demersului de informare și sprijinire a comunității, http://www.gluechim.ro poate găzdui conținut de specialitate, publicat sub formă de articole, ghiduri sau tutoriale, în secțiunile  de specialitate ale paginii web.

 

 1. Aprobarea comentariilor

Utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire către membrii paginii web a nici unui fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informații confidențiale, mesaje care conțin viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita functionalitatea paginii web, mesaje de tip "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca și orice mesaje care conțin texte ilegale, imorale, injurioase, amenințătoare, abuzive, indecente, care incalca în orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un terț.

 

 1. Modificarea prezentelor Termeni și condiții

http://www.gluechim.ro își rezervă dreptul să schimbe acești termeni, modificând versiunea și data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități. Atunci cand acești termeni se vor modifica, http://www.gluechim.ro poate comunica aceasta decizie tuturor persoanelor vizate.

 

 1. Legea guvernantă

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea României în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare prin înțelegerea dintre parti, iar în cazul în care părțile nu se pot înțelege, competenta va reveni instanțelor României.