Istoric Glue Chim

Societatea comerciala Glue Chim Prod S.R.L. a fost infiintata in anul 1999, avand ca obiect de activitate fabricarea de adezivi de poli(acetat de vinil) si rasini ureoformaldehidice. Aceasta a cunoscut o permanenta dezvoltare, materializata printr-o crestere accentuata a cantitatii si a numarului de produse puse la dispozitia clientilor sai.
Societatea si-a dezvoltat propria activitate de cercetare, toate produsele din portofoliu avand la baza rezultatele acestei activitati. Produsele acopera in principal doua domenii importante: prelucrarea lemnului si prelucrarea hartiei.

Un accent deosebit se pune pe calitatea produselor si serviciilor sale, avand permanent in vedere ca produsele sale sa indeplinaesca standardele de sanatate si siguranta in munca, aspect confirmat de rezultatele evaluarii satisfactiei clientilor sai.

Societatea a implementat si certificat sistemul de management al calitatii ISO 9001, sistemul de management privind sanatatea si securitatea in munca OHSAS 18001. Societatea Glue Chim Prod detine Autorizatia Integrata de Mediu si are prevazut in Planul de dezvoltare cresterea capacitatilor de productie, automatizarea proceselor, punerea pe piata a unor adezivi cu proprietati special.

Principiile Glue Chim

Clientii nostri
sunt cei mai importanti factori ai activitatii noastre de zi cu zi. Este de datoria noastra sa le indeplinim in mod eficient dorintele si de a le oferi solutii complete la problemele lor.

Personalul nostru
este cel mai important bun al firmei. Prin urmare, formarea si educatia continua este prioritara pentru noi. Toti angajatii nostri isi folosesc cunostintele in beneficiul clientilor nostri.

Imbunatatirea calitatii
este un proces intern si extern in continua dezvoltare. In drum spre "Managementul total al calitatii" certificatul ISO 9001:2015 este un pas important. Managementul calitatii implica optimizarea proceselor interne, prevenirea greselilor, calitatea produselor si livrarea lor la timp.

Responsabilitatea fata de mediu
are ca scop dezvoltarea de noi concepte cu valoare de durata. Se extinde la protejarea resurselor naturale, utilizarea unor metode de productie in conditii de siguranta pentru mediu, prevenirea emisiilor si informatii de mediu competente pentru clientii nostri.

Potentialul nostru
pentru inovare ne permite sa fim competitivi in cercetare si dezvoltare cat si in tehnologia de aplicare a adezivilor pentru toate segmentele de produse si zonele industriale in care ne desfasuram activitatea.

Fiabilitatea productiei
inseamna pentru noi: optimizarea continua a proceselor noastre de productie, imbunatatirea constanta a sigurantei la locul de munca, precum si disponibilitatea materiilor prime si utilajelor.

Protectia mediului

Procesele de productie GLUE CHIM sunt special concepute pentru a proteja mediul.
GLUE CHIM produce numai adezivi de dispersie in apa care nu constituie un pericol pentru mediu.
Nici nua dintre materiile prime folosite de GLUE CHIM nu prezinta pericole pentru sănătate si nu amenință mediul inconjurător si nici un compus nu este prezent pe lista de produse chimice periculoase pentru mediu. Tehnologia folosita ne permite sa furnizam produsul potrivit clientilor care trebuie sa respecte specificatii speciale de mediu.

Politica de mediu

GLUE CHIM este un producator care constientizeaza importanta protejarii mediului, astfel incat interactiunea dintre activitatea noastra si mediul inconjurator este un factor important pentru noi. Scopul nostru este de a ne asigura ca productia noastra nu afecteaza mediul inconjurator.
Productia nu trebuie sa deranjeze vecinii nostri sau sa abata de la normalitate zona rezidentiala.

Certificate Glue Chim

Imbunatatirea calitatii este un proces intern și extern in continua dezvoltare. In drum spre "Managementul total al calitatii" certificatul ISO 9001:2008 este un pas important.
Managementul calitatii implica optimizarea proceselor interne, prevenirea greselilor, calitatea exceptionala a produselor si livrarea lor la timp.